همزمان با هفته دفاع مقدس
دیدار رزمندگان دوران دفاع مقدس شاغل در دانشگاه با دکتر پیوندی
همزمان با هفته دفاع مقدس دکتر پیوندی رییس دانشگاه با جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس شاغل در دانشگاه (عصر یکشنبه ششم مهرماه) دیدار و گفتگو کرد.

دیدار رزمندگان دوران دفاع مقدس شاغل در دانشگاه با دکتر پیوندی/ بزرگداشت هفته دفاع مقدس یک تکلیف است/ تاکید ریاست دانشگاه بر گسترش روحیه ایثارگری در دانشگاه و جامعه
همزمان با هفته دفاع مقدس دکتر پیوندی رییس دانشگاه با جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس شاغل در دانشگاه (عصر یکشنبه ششم مهرماه) دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که دکتر موسوی مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران و نمایندگان رزمنده های دوران دفاع مقدس شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه حضور داشتند، دکتر پیوندی فاجعه دلخراش منا که بواسطه سوء مدیریت عربستان رخ دادو باعث جان باختن تعداد بسیاری از حجاج ایرانی و غیرایرانی شد را تسلیت گفت و ضمن آرزوی علو درجات برای جان باختگان،صبر جمیل برای بازماندگان و شفای عاجل برای مجروحان حادثه، اظهار امیدواری کرد روند مطلوب تری بر مدیریت اماکن زیارتی مسلمانان حاکم شود تا از این پس شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.
رییس دانشگاه در ادامه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد امام راحل(ره) و شهدا، تقارن این هفته با ایام ذی الحجه و دوعید بزرگ غدیر و قربان را به فال نیک گرفت.
وی بزرگداشت هفته دفاع مقدس را یک تکلیف برشمرد و آن را فرصتی سمبلیک برای بازخوانی و تجلیل از رشادتها و از جان گذشتگیهای رزمندگان، شهدا، جانبازان و ایثارگران دانست.
دکتر پیوندی ضمن تقدیر از زحمات دکتر موسوی در ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه خطاب به حاضران در جلسه تاکید کرد: ما قدردان زحمات و پاسدار دلاورمردیها، ایثاگریها و از خودگذشتگی های شما عزیزان هستیم که برای دفاع از انقلاب و نظام و مملکت، جان و مال خود را در طبق اخلاص گذاشتید و امروز نیز در جبهه ای دیگر و در نظام سلامت به خدمت رسانی به هموطنان خویش مشغول هستید. همه ما قدردان زحمات شما بزرگواران هستیم که در تنومند کردن درخت انقلاب و رشد و تعالی کشور نقشی بسیار مهم و پررنگ ایفا کردید.
وی انقلاب اسلامی ایران، ایده ها و اعتقادات آن را در دنیا منحصر به فرد برشمرد و با اشاره به آرمانهای بزرگ انقلاب بر ترویج روحیه ایثارگری (حاکم بر جبهه ها در دوران دفاع مقدس) در جامعه امروز تاکید کرد و آن را در ادامه مسیر انقلاب و برای ارتقا و اعتلای کشور لازم برشمرد.
رییس دانشگاه با بیان این مطلب که در جنگ، انسانهای اهل حرف یا عمل مشخص شدند، از رشادتها و دلاوریهای رزمندگان در دوران جنگ و پس از آن تقدیر کرد و گفت: انتظار نظام از شما عزیزان این است که ضمن حفظ روحیه ایثار، اخلاص، خدمتگزاری به مردم و از خودگذشتگی، آن را به سایرین نیز تسری دهید تا همه با هم در مسیر رشد و تعالی انقلاب گامهای موثری برداریم.
وی حضور رزمندگان در بخشها و سمتهای مختلف دانشگاهی(مدیریتی، کارمندی، درمانی و آموزشی) را سبب گسترش روحیه ایثارگری در دانشگاه برشمرد و خاطرنشان کرد برای دستیابی به آرمانهای والای دانشگاه به این روحیه و تفکر نیاز داریم.
رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از تمامی رزمندگانی که در بخشهای مختلف دانشگاه مشغول ارایه خدمت می باشند برای تمامی آنان آرزوی توفیق و سربلندی کرد و خواستار تشکیل کانونی متشکل از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه شد تا با ارایه پیشنهادات و نظرات سازنده خود همراه با مستندات، دانشگاه را در مسیر تعالی و ارتقا یاری دهند.
گفتنی است در ابتدای این نشست دکتر سیدصفر موسوی مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران ضمن ابراز تاسف ازحادثه خونین سرزمین منا با اشاره به مصادف شدن این حادثه با هفته دفاع مقدس به ذکر خاطراتی از روزهای آغازین جنگ تحمیلی پرداخت.
وی گفت: پس از پیروزی انقلاب گرچه کشور با بحران ها و مشکلات عدیده ای روبرو شد اما نسلی روی کار آمده بود که به انقلاب و مبانی دین مبین اسلام، اعتقاد و ایمانی راسخ داشت و با درایت حضرت امام خمینی (ره) توطئه های متجاوزان در هشت سال دفاع مقدس خنثی شد.
دکتر موسوی با اشاره به این که در روزهای آغازین انقلاب اسلامی،به آرامش و سازندگي ميانديشيدیم و نيروهاي مسلح نيز كه انتظار وقوع جنگ را نداشتند، از آمادگی چندانی برای رويارويی در يک نبرد بزرگ برخوردار نبودند گفت: در واقع جنگ مادر مقابل کشور بعثی، نبرد سلاح بود در مقابل انسان.
وی در ادامه گفت: جوانان غیور ما عزیزترین سرمایه خود یعنی جان خویش را در طبق اخلاص قرار داده و با رهنمودهای امام راحل(ره) چنان درسی به کشورهای سلطه گر دادند که هیچ کشوری تا به امروز جرات تعرض به میهن عزیز اسلامی ما را ندارد.
مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران با اشاره به رزمندگان حاضر در جلسه گفت: نسلی که امروز در خدمتشان هستیم معرف رشادت، از خود گذشتگی و جانفشانی در راه آرمانهای انقلاب هستند.
وی حضور ایثارگران در مجموعه های مختلف دانشگاه و خدمت آنها در سمتهای گوناگون(معاون، مدیر و...) را بیانگر توانایی و پتانسیل این افراد برشمرد و خاطرنشان کرد: مجموعه ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود 1000نفر هستند که شامل 200 رزمنده، 340 جانباز، 238 فرزند شهید، 18 آزاده، یک مادر شهید، هفت همسر شهید و 180 فرزند جانباز می باشند.
مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران در خاتمه سخنان خود با تاکید بر ضرورت تسریع در ابلاغ لایحه خدمات رسانی به ایثارگران، ماموریت های آموزشی در خصوص ایثارگران، بازنشستگی پیش از موعد ایثارگران و ... یادآور شد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در ارائه خدمات مطلوب و به موقع به ایثارگران پیشگام است.
لازم به ذکر است در ادامه دیدار رزمندگان حاضر در نشست ضمن بیان سخنانی به ارایه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که مورد استقبال ریاست دانشگاه قرار گرفت.
در خاتمه مراسم ریاست دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از رزمندگان حاضر در این دیدار تقدیر کرد.
نظر