×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1396/02/11 - 09:39
  • بازدید : 1191
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اداره امور ایثارگران

مصاحبه اختصاصی دفتر امور ایثارگران با جناب آقای دکتر مهدی مجیدی راد جانباز 4۰ درصد و رئیس بیمارستان زعیم پاکدشت به مناسبت روز جانباز

آقای دکتر مهدی مجیدی راد در سال 1349در تهران متولد شد. ایشان در سال1367 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. در سال 1371 موفق به ورود به تحصيلات عالی در دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران شد و در سال1379 فارغ‌التحصيل شد بعد از گذراندن طرح در منطقه ازنا، وي در سال 1386 و با توجه به علاقه ای که به ساختار مغز و عملکرد آن داشت به اخذ درجة تخصصي در رشتة مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گرديد. ایشان در حال حاضر بیش از 10 سال است که در شهر پاکدشت و بیمارستان زعیم مشغول به خدمت است.

 

بسیار خوش برخوردو صبور .  علی رغم مشغله بسیار زیاد با حوصله و متنانت با ما به گفتگو نشستند . در ادامه می خوانیم:

 

 آقای دکتر مهدی مجیدی راد در سال 1349در تهران متولد شد. ایشان در سال1367 موفق به اخذ مدرك ديپلم گرديد. در سال 1371 موفق به ورود به تحصيلات عالی در دانشكدة پزشكي دانشگاه تهران شد و در سال1379  فارغ‌التحصيل شد بعد از گذراندن طرح در منطقه ازنا، وي در سال 1386 و با توجه به علاقه ای که به ساختار مغز و عملکرد آن داشت به اخذ درجة تخصصي در رشتة مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گرديد. ایشان در حال حاضر بیش از 10 سال است که در شهر پاکدشت و بیمارستان زعیم مشغول به خدمت است.

 

سمت های اجرائی ایشان از گذشته تا کنون:

1-    ریاست بیمارستان زعیم پاکدشت در حال حاضر

2-     همکاری با سازمان انتقال خون تهران در سال 1379

      3-    همکاری با شبکه بهداشت ورامین در سال 1380

 

 

-در آغاز جنگ تحميلي كجا بوديد ؟ چه شد كه به جبهه رفتيد و چه اتفاقي برايتان پيش آمد؟پس از پایان تحصیلات دوره متوسطه به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم وپس از طی دوران آموزشی به منطقه مهران و میمک به عنوان تخریب چی اعزام شدم . بعد از سپری شدن 20 ماه از خدمت اینجانب در منطقه صالح آباد ایلام بدنبال پاکسازی معابر مین مجروح شدم.

از چه ناحیه ای مجروح شدید؟

از ناحیه پای چپ دچار آسیب دیدگی شدید شدم . و بعد از آن درگیر کارهای مربوط به درمان بودم و تقریباً دوماهی بستری شدم .

 

-اگر به آن شرايط برگرديد و بدانيد که جانبازي چقدر سخت است، حاضريد باز هم برويد؟

درخصوص این سوال لازم می بینم که به خطبه 27 نهج البلاغه اشاره کنم.

امام علی(ع) می فرمایند: به خدا سوگند مردمی که در خانه هایشان نشستند تا دشمن به سراغشان آید، قطعاً ذلیل و خوار شوند. شما آن قدر امروز و فردا کردید و به این و آن پاس دادید تا سیل غارتگران شما را در نوردید و شهرتان سقوط کرد. اینک لشکر معاویه فرماندار مرا کشته و سپاهیان شمار را از مرزها گریزانده است. به من خبر رسیده که بعضی از لشکریان دشمن بر زنان مسلمان و دیگر زنانی که در پناه دولت اسلامند، هجوم برده و خلخال و دستبند و گردن بند و گوشواره آنان را به یغما برده اند و هیچ مردی یاور و مدافع آنها نبوده جز ناله و التماس آنان به دشمن. توضیح شرایط جنگ و رفتارهای آن، تنها در زمان وقوع آن قابل تعریف است و  در چنین شرایطی دفاع از کشور و ناموس برای هر فردی، یک وظیفه انسانی می باشد.

 

-اگر صحبتي براي مسئولين داريد، بفرماييد؟

انتظار می رود که پاسدار خون شهدا باشند و مشکلات مردم را حل کنند. سردار شهید حاج محمد ابراهیم همت فرموده: وقتی سر به سجده می گذارید مروری بر اعمال و رفتار از صبح تا شب خود بیندازید، آیا کارمان برای رضای خدا بود.

 

نهایت سپاس را تقدیم این عزیز ارزشمند که وقت گرانبهایش را در اختیارمان قرار داده کرده و از خدای بزرگ برایشان سلامتی و شادابی آرزو می کنیم. موفق و پایدار باشید.

 

تهیه خبر : م .خدادادی

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 45586
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست