اداره امور ایثارگران
تکریم جایگاه آزادگان سرافراز دانشگاه در جلسه هیئت رییسه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صبح امروز در جلسه هیئت رییسه ضمن تکریم جمعی از آزادگان سرافراز دانشگاه، حضور آنها را تجلی عینی، پویا و مستمر ایثارگری دانست. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، صبح امروز در جلسه هیئت رییسه دانشگاه که با حضور رییس، معاونین و مدیران برگزار شد، به بهانه سالروز ورود آزادگان به کشور، جمعی از آزادگان سرافراز دانشگاه مورد تقدیر و تکریم قرار گرفتند.

دکتر علیرضا زالی در این جلسه، کارنامه هشت سال دفاع مقدس کشور را محشور از سرافرازی و ایثارگری دانست و جایگاه آزادگان را در این عرصه ویژه اعلام کرد و گفت: تمامی شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان جایگاهی بس ویژه در کارنامه زرین هشت سال دفاع مقدس در کشور دارند. البته آزادگان سرافراز شاهد صعوبت، سختی و تلخ کامی هایی بودند که حتی بازگویی آن نیز موجب تالم و تاثر است.
وی در ادامه عنوان کرد: ثبر، شکیبایی و متانت از خصایص بارز آزادگان است و ایران اسلامی به خود می بالد که از خودگذشتگانی چون آزادگان هیچ گاه از مواضع انقلابی و جهادی خود فروگذار نکردند. خاطرات تلخ و رفتارهای خشنونت آمیز دشمن با این سرافرازان که گاهی پای صلیب سرخ را هم به میان می کشید، نشانه عمق شکیبایی انقلابی است. رییس دانشگاه با اشاره به ضرورت تکریم جایگاه ایثارگران در کشور، تصریح کرد: حضور آزادگان سرافراز در دانشگاه تجلی عینی، پویا و مستمر ایثارگری است؛ تکریم از آزادگان، تکریم از فرهنگ ایثارگری و دفاع مقدس است. در چهره نورانی این سرافرازان عمق شکیبایی، صبر انقلابی، وطن دوستی و ولایت مداری موج می زند و این افراد در بین تمام مردم کشور از جایگاهی متعالی برخوردارند.
وی ضمن آرزوی سربلندی، عزت نفس و بهروزی روزافزون برای آزادگان کشور، از جمله آزادگان دانشگاه، حضور این افراد را زینت بخش مجموعه علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواند.
آزادگان شاهدان اصلی جبهه حق علیه باطل هستند
حجتالاسلاموالمسلمین، دکتر علی خدیوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، نیز در این جلسه ضمن تکریم جایگاه ایثارگران دفاع مقدس و آزادگانی که سالهای سال در مسیر دفاع از انقلاب اسلامی رنج اسارت را متحمل شدند، با اشاره به خطبه ۱۶ نهج البلاغه به نقل از امام علی (ع) تصریح کرد: در این خطبه زندگی در دنیا به سوارکاری تشبیه می شود، اما اینکه انسان چه نوع اسبی را سوار شود، مهم است. سوار شدن بر اسب چموش، به معنی زندگی همراه با هوا و هوس است و فرد را به قعر می برد.
وی جریان حق و باطل را واقعیتی انکارناپذیر اعلام کرد و افزود: برای راه حق پای حق نیاز است، سقف حق را باید شناخت، اسیر دنیا نشد و به کم و زیاد آن توجه نکرد. تجلی این موضوع در هشت سال دفاع مقدس دیده شد و شاهدان اصلی آن آزادگان سرافراز میهن هستند.
به گفته دکتر خدیوی، اسارت موقعیت عجیبی است و بسیاری در همان دوران جنگ تحمیلی آرزوی شهادت داشتند تا مورد اسارت قرار نگیرند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه عنوان کرد: به شهدا، جانبازان و تمامی ایثارگران و خانواده های ایشان، به ویژه حضور سرافرازان دانشگاه افتخار می کنیم و برای همه عزیزان به ویژه آزادگان آرزوی سلامتی و سربلندی داریم. عزت، آرامش و امنیت و آرامش خود را مدیون خون شهدا و ایستادگی ایثارگران و آزادگان هستیم.
در این جلسه همچنین دکتر حسن پیری مشاور اجرایی رییس و مدیر حوزه ریاست، دکتر علی حایری مشاور رییس و دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن تکریم جایگاه آزادگان در کشور، به ویژه در دانشگاه، به نقش ایثارگری این سرافرازان در حفظ عزت و امنیت ملی و ترویج فرهنگ شکیبایی و متانت اشاره کردند.
در پایان هدیه ای بهمراه لوح تقدیر به این عزیزان اهداء گردید.
نظر